ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΠΙΠΛΑ

Η εταιρεία Sofa Soft κατασκευάζει χειροποίητα έπιπλα και ειδικές κατασκευές επίπλων με γνώμονα της ποιότητα.

Δημιουργούμε με τεχνογνωσία και μεράκι προσαρμόζοντας την αυθεντική τέχνη του χειροποίητου σε συνδυασμό με το φυσικό ξύλο.

sofa sofa επιπλα
[recent-product-v2 section_title=”ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ” no_product=”10″]

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ

Nέα συλλογή κρεβατιών για τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα στη κρεβατοκάμαρα σας. Οι κρεβατοκάμαρες μας ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αντοχή τους και προσαρμόζονται ιδανικά στο χώρο σας καθώς φτιάχνονται στα μέτρα που θέλετε εσείς.

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ

Κλασσικές και μοντέρνες τραπεζαρίες με αριστοκρατική διάθεση, εμπνευσμένες από την μεγαλοπρεπή αισθητική του παρελθόντος και τις πρωτότυπες ιδέες της σύγχρονης άποψης.

ΣΑΛΟΝΙΑ - ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ

Σαλόνια υψηλής αισθητικής σε μοντέρνα σχέδια και ανταγωνιστικές τιμές! Σαλόνια μοντέρνα ή κλασικά ιδανικά για κάθε χώρο ! Οι καναπέδες μας ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αντοχή τους και προσαρμόζονται ιδανικά στο χώρο σας καθώς φτιάχνονται στα μέτρα που θέλετε εσείς.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Κλασσικές και μοντέρνες συνθέσεις με αριστοκρατική διάθεση, εμπνευσμένες από την μεγαλοπρεπή αισθητική του παρελθόντος και τις πρωτότυπες ιδέες της σύγχρονης άποψης.

Δωρεάν Μελέτη Χώρου

Η Εταιρεία Sofa Soft έχει σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες μελέτες επίπλωσης και διακόσμησης δωρεάν που υπηρετούν την αρμονία του χώρου και το λειτουργικό design.

Με τη δωρεάν μελέτη χώρου και τους έμπειρους διακοσμητές μας μπορεί να διαμορφώσει το σαλόνι που ονειρεύεστε, κάνοντάς το πιο λειτουργικό.

Αναλαμβάνουμε την διαρρύθμιση του χώρου σας εξασφαλίζοντας την τέλεια διακόσμηση στο σπίτι σας.

Μελέτη Χώρου Interior Design
[recentPosts section_title=”Συμβουλές Διακόσμησης ” posts=”2″ img_size=”thumbnail”]