ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ SOFASOFT!!!

Η εταιρεία sofasoft βρίσκεται στην  Ελληνική αγορά στον χώρο του επίπλου. Πρόκειται για μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρία η οποία γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη στην αγορά των επίπλων.  Σας περιμένουμε  καθημερινά 10.00π.μ.-21.00μ.μ. και Σάββατο –Κυριακή 10.00π.μ.-16.00μ.μ., λειτουργεί έκθεση- κατάστημα λιανικής- χονδρικής  με μεγάλη ποικιλία ποιοτικών και λειτουργικών επίπλων. Στην έκθεση θα βρείτε έπιπλα μοναδικής  αισθητικής, κατασκευασμένα με υλικά υψηλών προδιαγραφών που τα προσφέρουμε σε σας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Η μεγάλη ποικιλία σε σαλόνια δερμάτινα, υφασμάτινα, γωνιακούς καναπέδες, επιπλοσυνθέσεις, κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες, επιτοίχια συστήματα, δίνουν την δυνατότητα στους πελάτες μας να σχεδιάσουν με ευκολία την επίπλωση των εσωτερικών χώρων της οικίας τους, του χώρου εργασίας τους. Είμαστε κατασκευαστές κι αυτό μας επιτρέπει  να δίνουμε την δυνατότητα επιλογής χρωμάτων  από το γνήσιο ιταλικό δέρμα, τεχνόδερμα, υφάσματα και αποχρώσεις ξύλου για τα έπιπλά  σας.
Έχουμε ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα  δίκτυα χονδρικής στην Ελλάδα προσφέροντας πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

Κι όλα αυτά μέσα στο μοναδικό πλαίσιο ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης. Επικοινωνήστε  μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα μας, θα σας συμβουλέψουμε για την καλύτερη επιλογή για το χώρο σας, με προσοχή και φροντίδα ώστε να κάνετε την ιδανική για εσάς επιλογή για τον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο.

Αναλαμβάνουμε και επιδιορθώσεις επίπλων σε προσιτές τιμές!

sofa sofa επιπλα